Wie is de vrouw achter VIS-à-VIS?


 

Ik ben Harmina Visser, levens- en loopbaancoach

 

  • Na mijn studie Personeel & Arbeid volgde ik trainingen in empowerment, focussing,  Voice Dialogue en oplossingsgericht coachen. 

       

  • In 1994 richtte ik mijn eigen loopbaanadviesbureau VISàVIS op in Waalre, N-Brabant. Vanaf september 2004, toen ik verhuisde naar mijn geboortestad Leeuwarden, heb ik mijn praktijkruimte aan De Lits in de wijk Zuiderburen. 


  • In 1996 ben ik aan de post-academische opleiding Waarderingstheorie en Zelf Konfrontatie Methode® gecertificeerd als ZKM-consultant®. 

      Van 1998 tot 2012 was ik aan deze opleiding verbonden als freelance docent en supervisor. 

 

  • De afgelopen 30 jaar heb ik talloze mensen bijgestaan die voor een persoonlijke uitdaging stonden. Van laag- tot hooggeschoold niveau, qua leeftijd variërend van 14 tot 64. Herintredende vrouwen, scholieren, studenten en volwassenen met zeer gevarieerde hulpvragen. 

      Altijd lag de focus op persoonlijke ontwikkeling en empowerment. 

  • Voor onderwijsorganisaties heb ik docenten begeleid met functionerings- en motivatieproblemen, om burn-out te voorkomen. Profit en non-profit instellingen geven opdrachten voor de individuele coaching van managers en medewerkers.  


  • Mijn specialisatie (de Zelf Kennis Methode) pas ik toe in allerlei coaching-trajecten. Bijvoorbeeld als ‘ondernemersscan’ voor startende ondernemers en voor dertigers-dilemma’s. Maar ook bij stress- en burnout-vraagstukken en bij mensen die door een combinatie van psychische en fysieke klachten zijn uitgevallen uit het arbeidsproces. Ook jongeren met faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen of andere hulpvragen hebben veel baat bij een zelfonderzoek. 

Je kunt me mailen via [email protected], bellen op nummer 06-22606910
of bekijk mijn LinkedIn profiel:  linkedin.com/in/harmienvisser